ozonator balboa ultrazone

En ozongenerator, der er tilsluttetsystemet i dit udespa eller indespa, ses i dag som en nødvendighed, og den holder 3-5 år afhængig af fabrikat og kan nemt udskiftes eller installeres, hvis det kræves.

Hvad er ozon

Ozon i forbindelse med et spabad er luftart, der suges gennem en enhed som Balboa CD (Corona Discharge) enheden, hvor indvendig ilt går over eller gennem en elektrisk strøm, som ændrer o2 (ilt) til o3 (ozon), dette blandes derefter med badevandet, hvor det kan nedbryde vandbårne bakterier, og bliver en del af sanitetsmetoden i spabadet. Det fjerner ikke behovet for klor eller bromin, men vil, hvis det bruges korrekt, reducere lugten af ​​snavset vand og reducere mængden af ​​anden sanitet, der kræves.

Montering

Det er vigtigt at bemærke, at der findes flere generationer af boblebade, og de har forskellige stik til el-forbindelsen, så selvom de fleste nye ozonenheder kommer med en 4-bens AMP-forbindelse, kan dette ændres eller splejses til andre tilslutningstyper for at få produktet til at fungere.

Balboa installation i detaljer

Download og læs den følgende vejledning for flere detaljer om, hvordan du monterer en ozonenhed via nedenstående link. *bemærk PDF oprettet Balboa til Balboa CD-ozonenhederne.

Download komplet guide her: PDF Download

Bemærk venligst, at alle solgte boblebadsdele er DKK Spec, hvilket betyder designet til 230 V ved 50Hz

Du kan se mere på Balboas hjemmeside https://www.balboawatergroup.com/Ultrazo3

Tags
Der er ingen produkter i vognen!
0