Recycle balboa m7 hos Spafix

Giv dit Balboa varmelegeme et nyt liv! Med vores 1-til-1-genbrugsprogram tager vi det gamle Balboa varmelegeme retur og genbruger det. Gælder for alle køb af nyt eller istandsat Balboa M7 varmelegeme hos Spafix, der leveres i Danmark.

Hvordan virker det ?

Du skal blot klikke på boksen for at du ønsker at returnere dit gamle til os ift. din bestilling.

Vi sender dig en returlabel, som du kan bruge til at sende os dit gamle varmelegeme retur til os med. Du kan bruge boksen fra det nye varmelegeme, du netop har modtaget – eller en anden solid kasse efter eget valg. Dernæst skal du indlevere det i en PostNord pakkeshop

Vilkår for bytte

Produkterne, der er inkluderet i vores 1-til-1-programmet er Balboa M7 varmelegemer, der er købt hos og leveret i Danmark.

Byttevarmeren skal have samme reference som den leverede (tjek på produktsiden for den nye bestilte varmelegeme, eller kontakt os). Det skal fjernes fra kontrolboksen og lægges i æsken du modtog det nye i. Det er ikke farligt at håndtere. Lad alle kabler sidde på.

Hvad sker der med dit gamle varmelegeme

Hvis det er muligt, vil vores team rense, afkalke og istandsætte varmeren og udskifter de defekte komponenter. Derefter tester vi enheden for at være sikker på, at den fungerer korrekt til videresalg til en reduceret pris. Vi garanterer for alle vores istandsatte dele i 6 måneder.

Hos Spafix er vi overbevist om, at den cirkulære økonomi er en løsning for fremtiden – for dig, for os og for planeten.

Er du i tvivl og har spørgsmål ?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du enten er i tvivl. Det kan være til proceduren eller om dit produkt er omfattet.

Relaterede varer

Kategori
Tags
Der er ingen produkter i vognen!
0