Plug N' Click for BP, GS og GL styringer

I 2016 introducerede Balboa Plug N’ Click M7 varmelegeme for deres BP-serie af styrebokse. Før dette tidspunkt benyttede man kobber overgang mellem varmelegemet og printkortet. Kobber overgang var brugt i mange år, men var også årsag til brænd i styreboksen.

I dag er alle styrebokse fra Balboa udstyret med Plug N’ Click og man kan ombygge de ældre modeller til det nye system forholdvis simpelt.

Denne artikel gennemgår Balboa Plug N’ Click M7 varmelegeme, og hvor det kan anvendes.

Plug N’ Click-stikket er installeret på næsten alle M7-varmere fra BP-serien. Det erstatter de tidligere brug af kobberplader til at forbinde varmeren med det elektroniske kort (bundkortet) på dit BP system. Det gør det meget nemmere at udskifte dit varmelegeme i forhold til tidligere løsninger.

Plug N’ Click-kablet er direkte forbundet til de to ledningsforbindelser til varmeelementet. Det klikker direkte på det tilsvarende Plug N’ Click-stik på BP-systemets printkort – ikke flere skruenøgler eller kobberplader at håndtere.
Du skal blot tilslutte og klikke på det isolerede Plug N’ Click stik direkte på bundkortet. Det gør det nemt og sikkert at udskifte eller frakoble ved fejlsøgning af varmelegeme.

Hvad med varmelegemer til GS- og GL-anlæg med kobberplader?

Der er mange GS- og GL-styrebokse installeret, og de produceres stadig. De mange varmelegemer, inklusive den meget populære 3kW M7 (varenumre 58118, 58107). De kan nu tilsluttes med en hun adapterstikket (ref. 25696) Plug N’ Click adapter med hun stik til GS og GL systemer. Her fjerner du kobberpladerne på det elektroniske kort og sætte ledningerne med det nye stik direkte på bundkortet. Du kan hente/se manualen her.

Balboa Plug N’ Click M7 varmelegeme kan avendes i følgende modeller.

Brug af Plug N’ Click varmelegemeJaJa – adapterNej
BP501Efter 2021
BP601 3G1Efter 2021
BP601 3G2Efter 2021
BP2100 G1Efter 2021
BP100ikke understøtte
BP200ikke understøtte
BP200 UXikke understøtte
GS serie – alle modelleradapter kabel 25696
GL serie – alle modelleradapter kabel 25696
Balboa standard varmelegeme kan monteres i ALLE styringer med M7 teknologi
Balboa 3kw m7 plug N'click heater used on GS/GL pack

Mere informtion om løsningen

Du kan hente mere information om løsningen via vores tilpassede installations manualler (User Guide) eller via Balboa hjemmeside

Hent manual her:

Tags
Der er ingen produkter i vognen!
0